pondělí 3. února 2014

Překvapení!

 

Co (kdo): Drobeček č. 2

Kdy: srpen 2014

DSC_1483

 

PS. Nechci svoji absenci omlouvat tím, že ve mně bují drobeček č. 2, ale trochu to tím bude. A taky tím, že se za 14 dní stěhujeme a za týden jedeme na hory. Chvíli nejede internet, chvíli mám zaskládaný stůl krabicemi a každou volnou chvíli přemýšlím, co je potřeba ještě zařídit, odhlásit, přepsat... Do toho taky nevolnosti a šílená únava, takže představa, že vymýšlím nějaký super zdravý recept plný zeleniny a pak o něm píšu článek, nebyla v tu chvíli vůbec prioritní. Spíš jsem si dala chleba s máslem a kyselou okurkou a šla spát.

Už se těším, až budeme přestěhovaní a usazení a já si budu moct užívat vaření a pečení v nové kuchyni, kde trouba má regulovatelnou teplotu a má okýnko! A kde, když mi pomáhá Kuba, nemusím pracovat na ploše široké 15 cm! A hlavně kde je myčka!! Moje suché a popraskané ruce se už nemůžou dočkat!

A taky se těším, že si budu moct v klidu vychutnat rostoucí břicho a psát sem o svých dojmech z druhého těhotenství (teda jestli budete mít zájem).

Takže nebojte, nezanevřela jsem na vás, jen to, prosím, se mnou ještě chvíli vydržte a pak se těšte na smršť receptů a článků. Teda aspoň do srpna, to pak bude asi jiná šou :-). 

26 komentářů:

  1. Velkou gratulaci a hlavně přání klidného těhotenství posílám :-)
    Já si to užívám už potřetí, ale dojmy jsou pořád originální...takže určitě se těším na články o těch tvých :-)
    Ať všechno probíhá jak má...včetně stěhování! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé to je krásná novinka! :) Moc gratuluji!

    OdpovědětVymazat
  3. Velká gratulace Pavli, ať jste brzy v pohodě přestěhovaní;)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se přidávám ke gratulacím :) A na články o tvých dojmech z druhého těhotenství se těším!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc gratuluju a na články se těším, zrovna nedávno jsem si tak říkala, jestli budeš plánovat druhé :-) My pořád nic :-(

    OdpovědětVymazat
  6. moc gratuluji, je to moc krásné, vím o čem mluvím :o)

    OdpovědětVymazat
  7. super.gratulace velika.tesim se na clanky.

    OdpovědětVymazat
  8. Děti, to je novina, přiletěla bublina... (Hrabe mi, uznávám, to jsou ty dvě děti a skoro pět let strávených doma). Každopdáně hrozně moc gratuluju a držím palce při očekávání druhého drobečka a přeju, at je vše co nejvíc v pohodě. Vzpomínám si, jak moje první těhotenství bylo úplně pohodové, v podstatě ani spousta lidí nezaznamenala, že jsem těhotná (a pak bli překvapení, kdy jsem v květnu vozila čerstvé miminko), zato u druhého to byla hrůza, šílená únava, nevolnosti, do toho hyperaktivní batole, no, asi to teď zažíváš v reálu. Takže přeju spoustu síly a energie, milujícího a opečovávajícího manžela a radím spát, spát, spát, co to jde. Kašli na blog, radši si odpočiň, protože pak je to neuvěřitelný výcuc. Všichni tví příznivci si na daší články rádi počkáme, hlavní je, aby jsi to nebrala jako povinnost, jen jako zpestření rutiny na mateřské. Hlavní je fakt odpočinek! Tak držím pěsti, ať vše dobře dopadne a těším se na další články.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně mi mluvíš z duše. První těhotenství byla pohoda, ale teď... Myslela jsem si, že s dítkem nebudu nevolnosti vůbec vnímat, když za ním budu neustále běhat, ale vůbec to tak není! Nevolnosti jsou silnější, únava šílená, ještěže mám hodného manžela, který mi pomáhá.

      Vymazat
  9. Drobeček č. 2 vypadá, že se něčím láduje :-) ..pokud to není jeho ruka :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Pavli, moc gratuluju. Čekám, čekám na nedělní snídani i po neděli a on je ten příspěvek mnohem krásnější než jídlo:) Obojí jsem si tipla dobře. Jak stěhování, tak miminko:) Někdy někde pa. V.

    OdpovědětVymazat
  11. Páni, to jsou noviny, gratuluju! :) Ať se vám daří a stěhování proběhne v klidu.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Pavli, velká gratulace, trošku jsem to tušila, viz. můj komentář u vánočního povídání.... Těším se na články o těhotenství, ale i o Kubovi, ať vím, co nás čeká. Užívej si, Iva Kappová a moji kluci

    OdpovědětVymazat
  13. To je krásný ! Moc gratuluju !
    Budu se těšit na tvé postřehy z druhého těhotenství i články o Kubovi.

    OdpovědětVymazat
  14. Moc a moc gratuluji a přeji hlavně zdraví oběma. Já od Vás ráda čtu všechny články, takže klidně pište o čemkoliv. A taky ráda vařím podle Vašich receptů.
    Zdravím,
    Věra

    OdpovědětVymazat
  15. Gratuluju k miminku a přeju pevné nervy na stěhování. A těším se na další super příspěvek z vašeho nového domova:-)

    OdpovědětVymazat
  16. Natočila jsem monitor s obrázkem k příteli se slovy "Dívej, Pavla."
    Reakce: "To je mikrovlnka?" :)
    Když mu občas ukazuju tvůj blog, většinou jsou to fotky jídla, případně Kuby jak se něčím láduje, tak chápu to zmatení. (Samozřejmě věděl o co jde, byl to jen vtip. :))

    Gratulujeme a ať je to holka! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Obrovské gratulace :))))
    A neboj, my se tě jen tak nevzdáme, dej si na čas:)

    OdpovědětVymazat
  18. Pavli, moc moc gratuluji, musite byt stastna a jiste se moc tesite na miminko.. :-) Sama bych si take mimco prala (tedy ne jeste ted hned, kdyz mi je 20), ale ja uz bohuzel mit deti nikdy nebudu i kdyz bych chtela :-(
    Tak proto jsem rada kdyz se na deti muzu divat alespon na fotkach na internetu, treba na Kubu, ktery je moc roztomily.. :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Všem moc děkuji za gratulace!! Budu se snažit vás pravidelně informovat o všem dění a snad i o nějakém receptu. Teď se snažíme vyjíst lednici a mrazák, abychom stěhovali co nejméně a tak jídla nejsou moc zajímavá :-). Ale věřím, že v nové kuchyni půjde vaření a pečení samo!

    OdpovědětVymazat
  20. Moc gratuluji Pavlo, a držím palce, ať všechno probíhá bez komplikací! :)

    OdpovědětVymazat