pondělí 19. ledna 2015

Legíny s hvězdou

Anička má většinu oblečení po Kubovi. Pár kousků, které potřebovala, třeba punčocháče nebo overal jsme museli dokoupit a taky jsem si párkrát udělala radost a koupila Aničce něco holčičího. Ovšem nejsem na typicky holčičí věci, takže než Anička sama začne rozhodovat o tom, co si bude oblékat, celou v růžové ji rozhodně nenajdete. Líbí se mi šedá, bílá, modrá, fialová a klidně i ta růžová pokud není moc sladká a není jí moc. Když jdeme někam na návštěvu tak Aničku obleču aspoň trochu jako holku, ale když jsme doma, nevadí mi, když je třeba celý den v tmavěmodrém tričku a modrých teplácích. Většinou totiž není problém, aby holka nosila klučičí oblečení, ale naopak je to divné – proto jsem ráda, že jsme měli dřív Kubu :-).
DSC_3641
A tak jsem opět ráda využila nabídky internetového obchodu prodeti.cz a pořídila Aničce tyto legíny od firmy Blade and Rose. Jsou dostatečně holčičí – růžové hvězdy, “krajkový” lem – ale na druhou stranu jsou decentně šedé.
DSC_3660
Bála jsem se, že legíny budou tenké a že je využijeme až bude tepleji. Přeci jen, Anička tráví spoustu času na zemi, kde je chladněji. Ale jsou silnější, krásně měkké a strašně příjemné na dotek. A pěkně sedí. Anička v nich vypadá spokojeně, rozhodně si zatím nestěžovala.
A líbí se mi i letní varianta těchto legín.
DSC_3638
Nejvíc se mi líbí obrovská hvězda na zadku. Anička teď tráví spoustu času na bříšku, za nedlouho bude lézt tak bude hvězda neustále vidět.
DSC_3647DSC_3648
Legíny Anička většinou nosí po doma nebo jí je dávám místo punčocháčků do overalu, když jdeme ven.
Velikost odpovídá skutečnému stavu – objednala jsem Aničce vel. 68, kterou v té době nosila a legíny jí byly akorát. Ani po vyprání se nijak nesrazily ani se nezměnil jejich tvar.
DSC_3665DSC_3664
S legínami jsem moc spokojená – jak vzhledově tak tvarově i materiálově. Bojím se ale, že z nich Anička brzo vyroste. Ale třeba je využije jako teplejší tří čtvrťáky :-).

Otázka: Pokud máte doma holčičku, je to spíš princezna nebo raubíř? A co vy? Hrály jste si spíš s panenkama nebo jste lezli po stromech?
Já jsem zvědavá jaká Anička bude. Ale vzhledem k tomu, že má staršího bráchu, myslím si, že bude chtít být jako on. A jaká jsem byla já? Asi půl na půl – na princeznu jsem si hrála (pamatuji si na závoj ze záclony…), ale taky jsem lítala s klukama v parku…

Prohlášení: Tento produkt mi byl poskytnut zdarma výměnou za jeho recenzi. Všechny názory, které zde uvádím jsou ale pouze mé a nikým ani ničím neovlivněné. Na svém blogu uvádím pouze ty výrobky, za kterými si stoprocentně stojím a které mohu doporučit.

10 komentářů:

  1. Ty jsou rozkošné a ta hvězda na prdelce :D Já mám doma holčičku, ze které bych ráda měla holčičku, ale je to raubíř každým coulem. Jednou mi maminka řekla, že mi přeje stejné dítě, jako jsem byla já sama ... raubíř každým coulem, co panenkám čmáral fousy a raději s klukama lozila po stromech a přeskakovala keře růže (které jsem nikdy nepřeskočila a skočila dovnitř :D) nohy věčně samá modřina, podrápaná, nesnášela jsem šatičky, sukýnky... te´d bych to ráda změnila aspoň na dceři, ale evidentně je celá maminka :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pavlo, píšu trocho mimo téma článku. Sleduji Tvůj blog už od začátku, ale nejsem komentující typ. Ráda bych se Tě zeptala, jak se Ti podařilo otěhotnět ... jestli jsi kvůli tomu podnikala nějaké vychytávky jako ovulační testy, měření bazální teploty, doplňky stravy apod. Sama se pokouším otěhotnět, ale zatím nejsme úspěšní a ráda si vyslechnu rady ostatních . Díky Vendy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Vendy! Než jsem otěhotněla s Kubou tak nám to dost dlouho trvalo až jsem z toho byla zoufalá. Žádné doplňky stravy ani jiné pomůcky jsme ale nepoužívali. Jediné co, tak jsem si měřila teplotu, ale mám pocit, že to taky jaksi nefungovalo. Nakonec se to podařilo tak nějak samo, nečekaně (plánovala jsem jít na advokátní zkoušky a po nich opět intenzivně zkoušet otěhotnět). Trvalo nám to asi rok a půl. Takže určitě neztrácej hlavu, nevzdávejte to a taky není od věci jít na testy (jak ty tak partner), abyste si byli jisti, že je vše v pořádku. My to taky absolvovali. No a otěhotnění s Aničkou bylo mnohem rychlejší - v podstatě hned :-)

      Vymazat
  3. Ahoj Pavli,
    my s největší pravděpodobností čekáme holčičku a mám to stejně s těma barvama jako ty. Takže zatím všechno koupené oblečení je modré, zelené, fialové :-) ale určitě koupím i nějaké princeznovské šatičky, ale každopádně ne v růžové. Tyto legínky jsou úžasné ;) takové nepřeslazené a přitom krásně holčičí, díky za typ na obchod :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No paráda! Gratuluji k holčičce! Hlavně ať jste obě zdravé!!

      Vymazat
  4. Krasavice, ty legíny jí moc sluší :) My děti ještě nemáme, ale kamarádi mají 2 holčičky. Ta starší je klasická princezna a mladší šílená raubířka. Naštěstí ji ta starší poctivě hlídá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to zajímavé pozorovat jak jsou sourozenci povahově odlišní. Pozoruji to i u Kuby a Aničky a nestačím se divit!

      Vymazat
  5. https://kaderavkovaivana.wordpress.com/2015/02/03/spravna-detska-strava/

    Ahoj,koukni ke mně!:-)

    OdpovědětVymazat