sobota 19. října 2013

Jsem v knize!

Obálka

Když mě Blanka Dvořáková v květnu oslovila s nabídkou stát se součástí knihy o českých a slovenských food blogerech, byla jsem mile překvapená a potěšená, ale nevěděla jsem co od toho očekávat. Proto jsem si nechala zaslat víc informací, které mi projekt přiblížili a začínala jsem se z toho těšit víc a víc.

Bavilo mě odpovídat na otázky, které jsou součástí mého profilu, pečlivě jsem vybírala menu,  které v knize představím – několikrát ho měnila, předělávala a znovu fotila, aby bylo perfektní.

Vše jsem zkompletovala a odeslala a poté několik měsíců netrpělivě vyčkávala až kniha vyjde.

A konečně jsem se dočkala! Kromě manžela o knize nikdo nevěděl a řekla bych, že mnozí se o ni dozvídají právě teď :-).

Nevěděla jsem, jak kniha dopadne, jestli se neztrapním, jestli ji nebudu chtít zahrabat hluboko pod zem a nikomu se o ni za celý svůj život nezmiňovat… Ale myslím, že moje obavy byly zbytečné. Podle mě se kniha vydařila, je inspirativní a vzhledem k tomu, že jsem nevěděla, kdo z blogerů na knížce spolupracuje, bylo i překvapivé, jací blogeři se v knížce sešli. Některé blogy jsem pravidelně navštěvovala, některé blogy byly pro mě nové (což se teď změnilo a i ty blogy už pravidelně čtu). V knize se potkává opravdová směsice food blogerů – najdete zde jak tradiční české kuchaře tak i experimentátory a dobrodruhy, kteří představují taje exotických kuchyní. Každý si určitě přijde na své!

Pokud tak hledáte novou inspiraci v kuchyni, knížku vám určitě doporučuji.

Zároveň bych vás chtěla pozvat na křest knihy, který se koná ve středu, 23.10.2013 v 17.00 hodin v kavárně knihkupectví Academia (1. patro) na Václavském náměstí 34 v Praze. Pokud se nestane něco neočekávaného tak mě tam určitě zastihnete a já budu moc ráda, když mě přijdete pozdravit!

Pozvánka

 

Touto cestou bych vám všem mým čtenářům chtěla z celého srdce poděkovat za přízeň! Každé zobrazení stránky, každý nový čtenář a každý nový komentář pod příspěvkem je pro mě motivace k dalšímu psaní. Tento blog je pro mě koníček, moc mě baví pro vás psát, vymýšlet recepty a poté si číst vaše názory na ně, jak se vám recept povedl a co jste na něm změnili. Když jsem blog před třemi lety zakládala, netušila jsem, jaké příležitosti se mi díky němu naskytnou a tyto příležitosti by rozhodně nevznikly bez vás čtenářů. Takže ještě jednou velké DÍKY a když budete mít chuť a čas, ráda vás ve středu uvidím!

10 komentářů:

  1. Jé, moc gratuluji! Váš blog sleduji už dlouho, články čtu moc ráda a receptů má odzkoušeno taky hned několik - všechny úžasné, a proto kdo jiný by měl v knize být, než Vy :) Užijte si autogramiádu v Praze a doufám, že Vám blogování ještě dlouho vydrží! :) Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Připojuju se ke gratulaci, taky sem moc ráda chodím, dýchá tu na mě taková pohoda:) Hodně spokojených čtenářů!

    OdpovědětVymazat
  3. Pavlo, srdečně gratuluji. Pokud se na křestu knihy bude podávat nějaké občerstvení, tak bych se i zastavila :)). Academia je báječné nakladatelství, určitě ideální pro začátek kariéry... ;) Už se těším na titulek "Moje první kuchařka".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, občerstvení by tam snad nějaké mělo být od ostatních blogerů, jen nevím, jestli něco přivezu já neb pojedu vlakem... :-)

      Vymazat
  4. Ahoj, nastavila jsem si odebírání novinek z několika kuchařských blogů ale zjistila jsem, že stejně většinou čtu jen ty tvoje... takže myslím, že jsi v knize právem!! Tvoje články jsou moc fajn a moc mě baví a vždycky se těším na nové příspěvky. ahoj Eva

    OdpovědětVymazat
  5. Také mi to nedá, abych se nepřidala se svou gratulací! Vaše stránky sleduju delší dobu a každý nový recept i jakýkoli jiný článek vždy s chutí přečtu :-) Lucka

    OdpovědětVymazat
  6. Mockrát všem děkuji za gratulace! Jste úžasní!

    OdpovědětVymazat
  7. Moc gratuluji, zasloužíš si to, tvoje recepty jsou vždycky perfektní a mnohokrát už jsem pekla právě podle tebe:)

    OdpovědětVymazat
  8. Veliká gratulace, Pavli. Hlavně to pro tebe musí být veliké zadostiučiněí, protože tvůj blog je mezi ostatní mi blogy opravdu výjimečný!

    OdpovědětVymazat
  9. ahoj Pavli, prosím Vás mohla bych Vás poprosit o nějaké fotky ze křtu knihy? Nějak nám zlobil fotoaparát a fotky z mobilu nestojí za to... Moc děkuji. Můj email : happy.lenulka@seznam.cz

    P.S. - Jsem ráda, že jsem Vás poznala osobně. Lenka Špaček

    OdpovědětVymazat