tag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post5770151601937156244..comments2024-02-27T01:20:35.111-08:00Comments on drobečky: Jahodovo-rebarborový coffee cakePavlahttp://www.blogger.com/profile/06663905277640403124noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-28134505639569663182012-07-23T07:23:32.407-07:002012-07-23T07:23:32.407-07:00Rebarbora je moja obľúbená :)
www.activeway.skRebarbora je moja obľúbená :)<br /><br />www.activeway.skACTIVEWAYhttps://www.blogger.com/profile/17588231500496749925noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-44193905294939214502012-07-02T05:54:23.932-07:002012-07-02T05:54:23.932-07:00Díky za tip! K masu jsem rebarboru opravdu ještě n...Díky za tip! K masu jsem rebarboru opravdu ještě nezkoušela (maso jíme :-) ) ale už jsem několikrát takovéto zpracování viděla.Pavlahttps://www.blogger.com/profile/06663905277640403124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-27605263677571960142012-06-14T08:54:48.402-07:002012-06-14T08:54:48.402-07:00Hmm, tento kolac vypada fakt vyborne. Me dnes nadc...Hmm, tento kolac vypada fakt vyborne. Me dnes nadchl recept na BBC Good food na rychle revenove muffiny:http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1263686/rhubarb-crumble-muffins<br />tak je o vikendu zkusim a napisu jestli staly za to.<br />Jinak ja ziji v Anglii a tady se reven dost pouziva i k masum. Naposledy jsem delala neco jako gulas z jehneciho s reveni a bylo to uzasne! Doporucuji nekdy vyzkouset i k masu tedy jestli nejste vegetariani.<br />JanaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-56174719178938272092012-06-11T23:29:11.123-07:002012-06-11T23:29:11.123-07:00Myslím, že mražená rebarbora nevadí a tak mě napad...Myslím, že mražená rebarbora nevadí a tak mě napadá, že bych si ji taky mohla zmrazit (na horší časy...). Jinak drobenka bez mouky bude určitě taky dobrá, teda pokud jsi nezapomněla dát ovesný vločky... :-).Pavlahttps://www.blogger.com/profile/06663905277640403124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-4127402156366470382012-06-11T23:27:22.209-07:002012-06-11T23:27:22.209-07:00To bohužel netuším... Mně sice buchta nebublala, a...To bohužel netuším... Mně sice buchta nebublala, ale taky byla hodně vláčná. Ale takto mi to vyhovuje.Pavlahttps://www.blogger.com/profile/06663905277640403124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-42708074567693517502012-06-10T08:44:58.327-07:002012-06-10T08:44:58.327-07:00mňam:)mňam:)DIARY BY PAJIhttps://www.blogger.com/profile/11874171976877939054noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-1344959838975817472012-06-10T04:10:53.038-07:002012-06-10T04:10:53.038-07:00Před chvilkou jsem ji vyndala z trouby a je trošku...Před chvilkou jsem ji vyndala z trouby a je trošku tmavší, než ta na fotkách, ale to asi bude cukrem, máme nějaký tmavší.Rebarboru jsem měla bohužel jen mraženou, tak doufám, že to nějak nevadí. Já tele zapomněla dát do drobenky mouku, tak jsem zvědavá jaký to bude mít vliv na buchtu, doufám že žádný. Jinak, rebarboru moc častou nepoužíváme, ale jelikož jsme teď měli jahody a nevěděli co s nimi, tohle mi přišlo jako dobrý nápad, hlavně proto, že je to zdravější než normální buchta z bílé mouky :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09314561651969317322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-15742149375854597412012-06-06T22:21:18.547-07:002012-06-06T22:21:18.547-07:00Děkuji za nápad! Sice jsem vodu z rebarbor dostate...Děkuji za nápad! Sice jsem vodu z rebarbor dostatečně vylila, ale buchta v troubě pak celou dobu bublala, po vyndání je hrozně slehlá a mírně mazlavá. Nějaký tip, čím by to mohlo být?LamyLucyhttp://lamylucy.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-12513367947171203952012-06-04T00:06:13.648-07:002012-06-04T00:06:13.648-07:00U tohoto receptu jsem použila čtvercový plech o st...U tohoto receptu jsem použila čtvercový plech o straně 22 cm (je z tescomy).Pavlahttps://www.blogger.com/profile/06663905277640403124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-34363608645158222072012-06-04T00:04:48.876-07:002012-06-04T00:04:48.876-07:00Všem děkuji za krásné komentáře s nápady co s reba...Všem děkuji za krásné komentáře s nápady co s rebarborou. Drobenkový koláč jsme dostali od tchýně a byl výborný! Láká mě ještě jahodovo rebarborový crumble, který tu byl několikrát zmíněn a ten rebarborový džem s vanilkou může být taky vynikající!Pavlahttps://www.blogger.com/profile/06663905277640403124noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-23299020660922984252012-06-03T05:52:49.318-07:002012-06-03T05:52:49.318-07:00Jojo, hned bych si dala! U nás doma jsem bohužel j...Jojo, hned bych si dala! U nás doma jsem bohužel jediná fanynka rebarbory, ale i tak neodolám, a občas si upeču jednoduchý reaabrovorový crumble, nebo si udělám třeba k panna cottě rebarborový přeliv: http://madlinakuchyne.blog.cz/1007/zmrzlina-s-vonavym-rebarborovym-prelivem-a-karamelizovanymi-mandlemiMadlahttp://madlinakuchyne.blog.cznoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-71424030774081570712012-06-02T10:49:26.974-07:002012-06-02T10:49:26.974-07:00Zdravím!
Chci se zeptat, jak velký plech používáte...Zdravím!<br />Chci se zeptat, jak velký plech používáte? Zajímá mě na jaké rozměry používáte tyto dávky!:)<br />S přáním hezkého dne Anonymka!:))<br />PS: Vaše recepty vypadají skvěle!:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-84121691387225887712012-06-01T11:21:04.857-07:002012-06-01T11:21:04.857-07:00přiznám se, že vůbec nevím, jak rebarbora chutná, ...přiznám se, že vůbec nevím, jak rebarbora chutná, nikdy jsem ji neměla, ale už dlouho si říkám, že ji zkusím a něco upeču...no a ještě jsem se k tomu nedostala:D viděla jsem plno lákavých receptů, a ten tvůj mě hodně zaujal, drobenku mám moc ráda, a když jde navíc o zdravou buchtu...co víc si přát:)vvhttps://www.blogger.com/profile/05446965182447199269noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-91132482158108816112012-06-01T06:39:32.185-07:002012-06-01T06:39:32.185-07:00Rebarboru miluju :-P Koláč už jsem pekla třikrát s...Rebarboru miluju :-P Koláč už jsem pekla třikrát s pěkně silnou vrstvou rebarbory. Babička z ní vždycky dělala koláčky s drobenkou nebo kynutý koláč na plech a od té doby ji mám ráda. Letos si ji nosím skoro z každého trhu, tak doufám, že ještě chvíli bude - někde jsem viděla recept na rebarborový džem s vanilkou, mňam! :-)Shravenhttps://www.blogger.com/profile/07937182364483566818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-9370267460397678142012-06-01T05:54:29.464-07:002012-06-01T05:54:29.464-07:00Jako vždy to vypadá úžasně! :) Já mám rebarborové ...Jako vždy to vypadá úžasně! :) Já mám rebarborové koláče moc ráda, ale je pravda, že už jsem ho neměla opravdu dost dlouho. Naposledy snad jako malá od babičky, pak ho párkrát dělala i mamka. Také s drobenkou a vždy mi moc chutnal :) Asi bych mohla využít toho, že se teď rebarbora prodává a vyzkoušet tuto zdravou variantu. Myslím, že ani doma by jí nepohrdli a to na zdravé jídlo oproti mě vůbec nejsou :)Monika G.https://www.blogger.com/profile/06033067828676718572noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-11242921821672969652012-06-01T05:02:25.768-07:002012-06-01T05:02:25.768-07:00O rebarboře jsem dlouho neslyšela, až teď a mám po...O rebarboře jsem dlouho neslyšela, až teď a mám pocit, že jsem ji nikdy nejedla. Budu to muset napravit.<br /><br />Ale koláč vypadá krásně, a ta růžová tam vyloženě sedí.Martina Fhttps://www.blogger.com/profile/14235118363059672415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-18684058550467433902012-06-01T04:02:39.089-07:002012-06-01T04:02:39.089-07:00Rebarbora mě taky dlouho obcházela, ale letos jsem...Rebarbora mě taky dlouho obcházela, ale letos jsem jí podlehla. Mně chutnal rebarborovo-jahodový crumble http://delicious-blog-lucie.blogspot.cz/2012/04/rebarborovo-jahodovy-crumble.htmlLuciehttps://www.blogger.com/profile/09305243803074431876noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-47042749246990247582012-06-01T03:13:32.133-07:002012-06-01T03:13:32.133-07:00Miluji tvarohový koláč s rebarborou, brzy ho zase ...Miluji tvarohový koláč s rebarborou, brzy ho zase máma bude dělat, rebarboru máme od dědy ze zahrady.Žuldahttps://www.blogger.com/profile/10727375743509290075noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-15548574627552036782012-06-01T02:51:21.230-07:002012-06-01T02:51:21.230-07:00Taky jsem zrovna pekla buchtu/koláč s příchutí reb...Taky jsem zrovna pekla buchtu/koláč s příchutí rebarbory a jahod, je to vynikající kombinace :)Kimhttps://www.blogger.com/profile/08915667698702678958noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-2681815249858569862012-06-01T02:51:04.909-07:002012-06-01T02:51:04.909-07:00babička vždycky dělávala drobenkový koláč s rebarb...babička vždycky dělávala drobenkový koláč s rebarborou a ten sem milovala! Ale asi to neni moc zdravá varianta :-D Já teď dělala taky rebarboro-jahodovou verzi a chystam se na rebarboro-jahodový crumble ;-)barunka00https://www.blogger.com/profile/15515090441688664297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1536755773681545263.post-79605036840949711772012-06-01T02:50:20.095-07:002012-06-01T02:50:20.095-07:00Moje babička dělávala koláč s rebarborou. Teda žád...Moje babička dělávala koláč s rebarborou. Teda žádná zdravá věc to nebyla, ale byl to jeden z nejlepších koláčů a já ze všeho nejraději vyjídala právě rebarboru:)<br /><br />P.S. Líbilo se mi, že se menuje skoro jako já:DSmihttp://dokazu-to.blogerka.cznoreply@blogger.com